Loading...
Здравейте,
казвам се Иван Славов и накратко ще Ви запозная с това, което обичам да правя най-много. Когато реших да се занимавам с професионална фотография, аз не приех това, като работа! Приех го, като предизвикателство. Предизвикателството не просто да направя снимка, защото тя е изкуство, а то се твори. Изкуството да уловя в обектива си момент, който казва всичко за Вас и да го пречупя през призмата на Вашите емоции и чувства, това е моето предизвикателство. За мен снимката е, като книга. Тя е онова магическо изображение, което побира в себе си и история, и емоция, и красота, и носталгия, и идентичност. Аз съм авторът на Вашата „книга“ и моята цел е, всеки, който се докосне до нея, да стане част от Вашата история.
Ето такива снимки правя аз! Снимки изпълнени с емоции и чувства, снимки, които ще Ви връщат отново и отново в онези незабравими моменти, които спират дъха ни, снимки, които ще покажат, кои сте всъщност Вие. Защото животът минава, като миг, но снимката остава за тези след нас, а с нея, ние оставаме вечни.
И като стана въпрос за моментите, които спират дъха ни, бързам да кажа, че един от тези моменти е денят на Вашата сватба. Няма да крия, че заснемането на една сватба, както и сватбената фотосесия, за мен е страст. Това, да стана част от Вашия специален ден и точно аз да съм човекът, който има честта да го заснеме, ми дава вдъхновението и ентусиазма, с които да свърша работата си перфектно. Защото след дни, месеци и години, малко хора си спомнят еуфорията от сватбата си, но снимките са там, за да ги върнат отново към тези прекрасни мигове. Ето за това, моята работа е толкова важна, защото аз съм човекът, който е длъжен да улови всяка усмивка, всяка сълза, всеки жест и малък детайл, за да може, гледайки снимките си след време, отново да почувствате тези страхотни емоции.
Освен за заснемането на сватби и сватбени фотосесии, можете да ме потърсите и за заснемане на кръщенета, рождени дни, абитуриентски балове, всякакви празнични поводи, фотосесии в студио и на открито. Важно е само да ми се доверите и бъдете сигурни, че доверието Ви ще бъде оправдано и то повече от очакваното!

С уважение:
Иван Славов

Contacts

гр. Несебър ул. "Отец Паисий" №19
тел. +359 888 66 36 18
skype : ivanslavovbg
mail : ivanslavov.bg@abv.bg


Вижте по-голяма карта